• Gárdony

Hírek

Velence Greens S.E.

2019.03.22. 16:30
Velence Greens Természetbarát Sportegyesület
2484 Gárdony, Balatoni út 55.
tel: 36 22 792 842 

Gárdonyi Építész és Mérnökkör

2015.06.04. 14:25
Civil szervezetünk 2011. őszén alakult, eredetileg azzal a céllal, hogy elősegítsük tanácsainkkal és szaktudásunkkal azt, hogy a városunkban történő, környezetet erősen befolyásoló változások - építések, átalakítások, bontások, koncepciók stb., az itt élőknek és az ide látogatóknak tetsző látványt, megfelelő használhatóságot és főleg összhangot mutassanak, annak elkészítése után. Szolgálatainkat felajánlottuk városunk Önkormányzatának is, a kapcsolatunk azóta is jónak mondható és elfogadott.

Gárdonyi Polgárőr Egyesület

2015.01.19. 15:06
Név:
Gárdony Városi Polgárőrség
 
Cím:
Láng Sándor
2483 Gárdony, György Oszkár u. 5.
Adószám: 18491270-1-07
tel.: 06-20 462 1722
 

EGÉSZSÉGDOKK Közhasznú Alapítvány

2012.02.07. 15:49
Csoport: Szociális
 
Fő tevékenységek:
Szenvedélybetegek nappali intézményi ellátása, hozzátartozók segítése, iskolai egészségfejlesztési és drogprevenciós programok, ifjúság mentálhigiénés segítése.
Az Egészségdokk Közhasznú Alapítvány a fiatalok mentálhigiénés egészségét szem előtt tartva olyan ifjúsági közösség létrejöttét támogatja, ahol a fiatalok kortárs közösségében önsegítő módon sajátíthatják el azokat szociális és életvezetési kompetenciákat, amelyek alkalmazásával hatékonyan és felelősen hozhatják meg a kényszeres visellkedésformáktól mentes élet melletti döntésüket.
Az Egészségdokk Közhasznú Alapítvány egy szervezet mindenkinek, aki szeretne EGÉSZ(séges) lenni. Szabad vagy a tiszta, értékközpontú, szermentes életre. Értékes vagy a hibáiddal együtt. Szeretetre méltó vagy, fontos vagy nekünk. Van valami, amiben tehetséges és ügyes vagy, akárhonnan is jössz. Akármilyen jegyeid vannak az iskolában, számunkra megbecsült ember vagy. A világra jöttél, ezért jogod van a fiatalkor szépségeihez, a nevetéshez, az őszinteséghez, a szorongásaid feloldódásához. Helyed van köztünk és a világban. EGÉSZ(séges) vagy!

Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület

2010.11.08. 11:26
Csoport: Idegenforgalmi
 
Fő tevékenységek:
Gárdony város közigazgatási területén szervezni a turizmus menedzsment non-profit szakmai feladatait:
 • összehangolni a szektor gazdasági szereplőinek tevékenységét,
 • ellátni az idegenforgalommal foglalkozó személyek és cégek érdekképviseletét,
 • fejleszteni a turisztikai termékek kínálatát,
 • a turizmus-marketing feladatok koordinálását,
 • biztosítani a turizmus fenntartható fejlődését, valamint
 • a turizmus multiplikátor hatása által növelni a helyi közösség életszínvonalát
 • elmélyíteni a helyi identitástudatot.
A kiemelt célrendszeren belül az egyesületnek érdeke az alapító település és térsége idegenforgalmának fellendítése, a szezon meghosszabbítása, a településre érkező vendégek számának növelése, a vendégek igényeinek magas színvonalú kiszolgálása, a magasabb fizetőképességű vendégkör megnyerése, a belföldi vendégek arányának növelése, a fő küldő országok mellett más célterületek arányának növelése.
 
AZ EGYESÜLET MŰKÖDÉSÉNEK KÖZHASZNÚ JELLEGE
nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés

ALBORADA kórus

2010.07.09. 15:20
Csoport: Kulturális
 
Fő tevékenységek:
Gárdony város zeneszerető polgárainak lehetőség biztosítása művészi tevékenységük kibontakoztatásához. A város rendezvényein való közreműködés, a testvérvárosi kapcsolatok elmélyítése. 

Zsongó Bárka Egyesület

2010.07.09. 15:19
Csoport: Kulturális
 
Fő tevékenységek:
Célja Gárdony Városban és a Velencei-tó térségében élő családok számára kínál kulturális-, szabadidős- és szakmai programokat amelyek a gyermekek és családjuk érzelmi gazdagodását, testi-lelki fejlődését szolgálják. 

Velencei-tavi Turisztikai Egyesület

2010.07.09. 15:18
Csoport: Idegenforgalmi
 
Fő tevékenységek:
A Velencei-tavi Turisztikai Egyesület törekvése, hogy a Velencei-tó környékén élő lakosság bevonásával turisztikai paradicsom létrehozása, a vendégek idecsalogatása színvonalas kiszolgálással és programok szervezésével. (pl. Hőlégballon, Festőverseny, képzőművészeti kiállítások)
Kihasználva a tó, a melegvizű fürdő, a Velencei-hegység által nyújtott lehetőségeket.
Kulturális és sport programok, egészségmegőrző táborok szervezése.
Az önkormányzat Idegenforgalmi Bizottságának és az idegenforgalomban dolgozó vállalkozók segítése. 

Velencei-tavi Életmód Klub

2010.07.09. 15:17
Csoport: Sport
 
Fő tevékenységek:
Az egyesület alapvető célja szabadidős sportolási lehetőségek, események szervezése. A programok többsége nyílt tehát azokon nemcsak a folyamatos tagsággal rendelkezők vehetnek részt, hanem egyéb jelentkezők is.
 • focitábor, kapustábor
 • strandfoci, edzőtáborok
 • céges sportnapok
 • úszásoktatás
 • teremfoci
 • karate
 • természetjárás
 • nyugdíjas torna

Utánpótlás Futball Club Gárdony (UFC Gárdony)

2010.07.09. 15:17
Csoport: Sport
 
Fő tevékenységek:
Célja egy erős városi labdarúgócsapat felépítése, létrehozása helyi lakosú játékosokból. Az agárdi parkerdő gyönyörű zöldövezetben fekvő sporttelepén tartják foglalkozásaikat. Közel 100 gyerek tanulja náluk a labdarúgás alapjait. Korosztályos csapataikat különböző bajnokságokban, illetve a Bozsik programban indítják. Jól képzett fiatal szakembereik minőségi szakmai képzést nyújtanak gyermekek számára, és remek közösséget kovácsolnak az egyes korosztályokból. 

Történelmi Játék és Hagyományőrző Társaság

2010.07.09. 15:16
Csoport: Kulturális
 
Fő tevékenységek:
Történelmi játékok, hagyományápolás, Gárdonyi Géza kulturális örökségének ápolására alakult civil szervezet. Színjátszászászló forgatás, interaktív játékok szervezése, hastáncos és hadi tornák csoportok fellépései. 

Őrtüzek a Magyarságért Alapítvány

2010.07.09. 15:16
Csoport: Kulturális
 
Fő tevékenységek:
Az Alapítvány közhasznú civil szervezet, melynek kuratóriuma 7 dinnyési, egy gárdonyi, egy agárdi és egy székesfehérvári főből áll. Célunk a magyar hagyomány és őstörténet hiteles bemutatása és népszerűsítése, ezáltal az ifjúság nevelése.
 • magyar őstörténeti emlékhelyek építése, üzemeltetése
 • kulturális rendezvények szervezése (hagyományőrzés, kézművesség, előadások)
 • kulturális kapcsolat kialakítása és ápolása a határon túli magyarsággal
 • ismeretterjesztő kiadványok kiadása, terjesztése
 • az "Életfa-program" beindítása a környékbeli iskolákban, ami a szerves magyar műveltséget hivatott átadni az alsós korú gyerekeknek 

Nefelejcs Baráti Kör Klub

2010.07.09. 15:15
Csoport: Szociális
 
Fő tevékenységek:
Az időskorúak, nyugdíjasok érdekvédelme, közösségi élet biztosítása. Tagjai vagyunk a Fejér Megyei Nyugdíjasok Közhasznú Érdekvédelmi Szervezetének. Ezen keresztül foglalkozunk kirándulásokkal, fürdőtúrákkal és segítséget tudunk nyújtani az üdülési lehetőségekhez, önkormányzati és nem önkormányzati szociális juttatások megismeréséhez. A közösségi élet kellemes eltöltését tudjuk biztosítani hetente egy alkalommal, keddi napokon 14 órától a Gárdonyi Művelődési Házban.

Életművész Ifjúsági Egyesület

2010.07.09. 15:13
 Csoport: Gyermek és ifjúsági
 
Fő tevékenységek:
Az egyesület célja fiatalok aktivizálása, csoportépítése, települési és térségi közösségfejlesztése, az ifjúsági munka módszereinek és pályázati lehetőségeinek terjesztése.
 • Új Szelek program: kistérségi ifjúsági közösségfejlesztés
 • Fiatalok ötleteinek felkarolása, támogatása
 • Nemzetközi és magyar ifjúsági táborok megvalósítása
 • Csoportépítés
Fel