• Gárdony

Velencei-tavi Vízi Sportiskola

A gyerekek próbáljanak ki minél több sportot,

de az evezést véletlenül se hagyják ki! 

 

A 50 éves múltra visszatekintő VVSI neve a Velencei-tó vizes sportjainak meghatározó utánpótlásnevelő egyesülete. Jelenleg az evezős szakosztályba várunk új jelentkezőket.

Kevesen tudják, hogy az evezés az olimpiák negyedik legnépesebb sportja és a múlt század 30-as éveiben hazánk evezésben még a világ élvonalába tartozott.

A VVSI evezős szakosztálya folyamatosan toboroz, alternatívát kínálva azoknak, akik a nagyüzemi utánpótlássportra jellemző teljesítmény kényszer helyett személyesebb, családiasabb környezetben szeretnének edzeni. Elhivatott edzőinknek  a mosolyogva, boldogan sportoló gyermekek képzése az első szempont és az, ha egészségesen lép be hozzánk egy gyermek, akkor evezős pályafutása végeztével mind fizikailag, mint mentálisan egészséges állapotban adjuk vissza szüleinek és a nagybetűs életnek.

Ebbe a jókedvű és sikeres csapatba várunk 10 éves kortól lányokat, fiúkat, meg mindenkit, a szüleiket is, hiszen remek felnőtt szabadidős túraevezős szakág jött létre. Komoly erőfeszítéseket teszünk az evezős szabadidősport szélesebb körben való népszerűsítésére, így azoknak is javasoljuk evezős szakosztályunkat, akik más sportokban már próbára tették növésben levő ízületeiket, gerincoszlopukat, fejletlen törzsizmaikat és alul maradtak vagy pedig még nem próbálták ki az evezést, ami feltétlenül kerülendő! A „vashiányos” fiatal fiúknak is jó lehetőség, hogy serdülő korcsoporttól biztonságosan, edzői felügyelettel emelgethetik majd a vasakat is, továbbá az ülő életmódból egy „ülő sport” által könnyebben lehet kitörni. Ehhez a kitöréshez a legjobb megoldás, ha felcsap valaki evezősnek! Mindezek mellett a VVSI evezősei szívükön viselik szeretett tavunk és környezetének állapotát, ezért rendszeresen szerveznek szemétszedő akciókat földön és vízen egyaránt.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket Agárdon a Tópart u. 17. VVSI vízitelepen, hétköznapokon 16:00 órától.

Az evezős szakosztályt az Evezős Utánpótlásért Alapítvány működteti, fennmaradása érdekében arra kérünk mindenkit, hogy adója 1%-át ajánlja az Alapítványnak.

Adjon 1% esélyt a Velencei-tavi evezőssport megmentésére!  Adószám: 18943959-1-07

 

 

Elérhetőségeink:

Honlap: vvsi.hu

e-mail: rowing@vvsi.hu

Instagram: prorowing

 

Oldal nyomtatása
Fel