EGÉSZSÉGDOKK Közhasznú Alapítvány
2012.02.07. 15:49
Csoport: Szociális
 
Fő tevékenységek:
Szenvedélybetegek nappali intézményi ellátása, hozzátartozók segítése, iskolai egészségfejlesztési és drogprevenciós programok, ifjúság mentálhigiénés segítése.
Az Egészségdokk Közhasznú Alapítvány a fiatalok mentálhigiénés egészségét szem előtt tartva olyan ifjúsági közösség létrejöttét támogatja, ahol a fiatalok kortárs közösségében önsegítő módon sajátíthatják el azokat szociális és életvezetési kompetenciákat, amelyek alkalmazásával hatékonyan és felelősen hozhatják meg a kényszeres visellkedésformáktól mentes élet melletti döntésüket.
Az Egészségdokk Közhasznú Alapítvány egy szervezet mindenkinek, aki szeretne EGÉSZ(séges) lenni. Szabad vagy a tiszta, értékközpontú, szermentes életre. Értékes vagy a hibáiddal együtt. Szeretetre méltó vagy, fontos vagy nekünk. Van valami, amiben tehetséges és ügyes vagy, akárhonnan is jössz. Akármilyen jegyeid vannak az iskolában, számunkra megbecsült ember vagy. A világra jöttél, ezért jogod van a fiatalkor szépségeihez, a nevetéshez, az őszinteséghez, a szorongásaid feloldódásához. Helyed van köztünk és a világban. EGÉSZ(séges) vagy!

 Alapítás éve: 2009
Adószám / technikai szám: 18000940-1-07
Képviselő/kapcsolattartó neve: Balcsik-Tamás Zsolt
Cím/székhely: 2483 Gárdony, Bóné Kálmán u. 8.
Telefon: +36-22/303-233
Másodlagos telefon: +36-30/377-9826
Fel