• Gárdony

Hírek

Tornaterem alapkőletétele május 12-én, Agárdon

2016.05.10. 15:11
Gárdony Város Önkormányzatának és lakosságának nagy örömére a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében megvalósuló beruházás során az agárdi Chernel István Általános Iskola és Gimnázium  „C” típusú tornateremmel gazdagodik.  Az ünnepélyes alapkőletételre 2016. május 12-én 10 órakor kerül sor.

Új kerékpárút Gárdonyban? - lakossági tájékoztató

2016.04.25. 12:27
Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a közelmúltban - a „Fenntartható települési közlekedésfejlesztés” című TOP-3.1.1-15 jelű pályázati kiírásra - benyújtásra került „Bikavölgy kerékpárút megépítése Gárdonyban” c pályázatunk az új Széchényi2020-as – 2014-2020-as időszak - pályázati keretére elsőként, a januári lakossági fórumon is említett beruházások közül.

Átadták a VVSI felújított és új létesítményeit

2015.12.08. 09:42
 
Átadták a Velencei-tavi Vízi Sportiskola megújult agárdi telephelyét 2015. december 4-én.  A beruházással Európában is egyedülálló korai fejlesztő és rehabilitációs központ jött létre sérült és fogyatékossággal élő gyerekeknek. A „Komplex rehabilitáció Gárdonyban” című projekt a Velencei-tavi Vízi Sportiskola agárdi székhelyén nagyszabású építkezést valósított meg. A beruházás egy Európában is egyedülálló korai fejlesztő és rehabilitációs központ létrehozását és működtetését foglalta magában. A projekt befejezésével teljesen akadálymentesített tornaterem és konditerem, szállás épület és étterem várja a látogatókat. A szállodát a központba érkező, fejlesztésre, rehabilitációra szoruló gyermekeken és felnőtteken túl azok családtagjai is igénybe vehetik, de lehetőség lesz kerekes székes, mozgássérült csoportok egyidejű vendégeskedésére is. A korai fejlesztő központ eltérő fejlődésű gyermekek és családjuk számára kínál intenzív intervenciót.

Gárdony Város Integrált Településfejlesztési Stratégiája

2015.09.02. 11:37
Gárdony Városa 2012-ben dolgozta ki és fogadta el az Integrált Városfejlesztési Stratégiáját (IVS). Az azóta eltelt időszakban a stratégia megvalósítását befolyásoló belső és külső tényezőkben olyan jelentős változások következtek be, ami indokolttá tette e stratégia felülvizsgálatát, módosítását. A városfejlesztési statégia tervezésének aktuális anyagai az alábbi dokumentumokban tekinthetőek meg:

Lezajlott az első lakossági fórum a város integrált településfejlesztési stratégiájáról

2015.03.25. 15:02
2015 első felében európai uniós forrásból készül Gárdony város integrált településfejlesztési stratégiája, amely széleskörűen vizsgálja és értékeli a város természeti, környezeti, közlekedési adottságait, valamint a helyi társadalmi, közszolgáltatási, gazdasági helyzetet, vagyis azt, hogy mennyire képes a város megfelelni a mindennapok elvárásainak.  2015. március 18-án lakossági fórumot tartottunk a Polgármesteri Hivatalban.

Gárdony Város Integrált Településfejlesztési Stratégiája - meghívó fórumra

2015.03.11. 16:59
2015 első felében európai uniós forrásból készül Gárdony város integrált településfejlesztési stratégiája, amely széleskörűen vizsgálja és értékeli a város természeti, környezeti, közlekedési adottságait, valamint a helyi társadalmi, közszolgáltatási, gazdasági helyzetet, vagyis azt, hogy mennyire képes a város megfelelni a mindennapok elvárásainak.

Gárdony Város Helyi Építési Szabályzat (GÉSZ) és az Agárd „Zagytér” területére a szabályozási terv javításának (módosításának) elkészít

2015.01.19. 15:39
Gárdony város Helyi Építési Szabályzat  (GÉSZ) és az Agárd "Zagytér" területére a szabályozási terv javításának (módosítának) elkészítése a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 32. § (1) b) szerinti egyszerűsített eljáráshoz készített 40. § szerinti véleményezési dokumentáció a mellékletből letölthető.

Új gyalogos aluljáró Gárdonyban

2011.06.09. 19:48
Egy hosszú ideje készülő beruházásnak, az új gárdonyi vasúti átjárónak a műszaki átadás-átvétele kezdődött meg június elején. A műszaki bejáráson láthattuk is a már elkészült „műtárgyat”.
Fel