TOP-4.2.1. Gárdonyi szociális szolgáltató ház felújítása, új funkciók betelepítése
Gárdonyi szociális szolgáltató ház felújítása, új funkciók betelepítése (letölthető sajtóközlemény)
 
A Széchenyi 2020 program keretében 58,86 mFt támogatással felújításra kerül az egykori Református Iskola épülete, és új funkciók kerülnek betelepítésre. Az épület, mely Önkormányzati tulajdonú, méltatlan állapotban van a múltjához, a környezetéhez, a település egyik legforgalmasabb utcájához és a funkcióiban is betölthető szerepéhez képest.
A megújult épületben két szociális alapszolgáltatás - házi segítségnyújtás, szenvedélybetegek közösségi ellátása- kap helyet. A házi segítségnyújtás alapszolgáltatás zavartalan működése 5-9 fő új alkalmazott felvételét teszi szükségessé. Az épületrész üzemeltetését a betelepülő szociális alapszolgáltatók (Gárdonyi Református Egyház, Egészségdokk Alapítvány) végzik. Az épület a legmodernebb technológiával újul meg, megújuló energiát alkalmaz a hosszú távú fenntarthatóság és klímatudatosság szempontjait is figyelembe véve.
A fejlesztés eredményeként biztosítottabbá válik Gárdony lakossága számára a hozzáférhetőbb és korszerűbb szociális alapellátás.
A beruházás konzorciumi formában valósul meg. A Gárdony Város Önkormányzat által vezetett konzorcium tagja az ALBENSIS Nonprofit Kft.
A támogatás 100% intenzitású, amely 58 855 600 Ft támogatást nyújt ERFA és Magyar költségvetési forrásból az Önkormányzat számára.
 
 
Projekt adatok:
Projekt címe: Gárdonyi szociális szolgáltató ház felújítása, új funkciók betelepítése
Projekt azonosítója: TOP-4.2.1-15-FE1-2016-00017
Szerződött támogatás összege: 58 855 600 Ft
Támogatás mértéke: 100%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.11.30.
A kedvezményezett neve: Gárdony Város Önkormányzat
Telefon: +36 22 570 028
E-mail: onkormanyzat@gardony.hu
Honlap: www.gardony.hu
Cím: H-2483 Gárdony, Szabadság u. 20-22.
 
 
 
 

 

 
Oldal nyomtatása
Fel