Vízhiány várható
2022.05.09. 08:41

Tájékoztatásul közöljük, hogy Gárdony településen a Kossuth u. – Jókai u. és vízárok vízfolyás között, a Jókai u. Kossuth u. és Dózsa Gy. u. között, 2022. május 10-én, kedden az ivóvízhálózaton fejlesztési munkálatokat végzünk.

A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz a fenti területen átmenetileg korlátozásra kerül, ezért átmenetileg vízhiány várható.


A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg opálossá, zavarossá, levegőssé válhat. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz vezetékek karbantartása, javítása, mosatása, fertőtlenítése is hozzájárul. Az ezzel járó esetleges kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is tisztelettel köszönünk.

További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

                                                                       

                                                                                                                    Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.

 
Fel