Városi Tízpróba 2018-ban is! Első próba márciusban!
2018.01.31. 09:48

Az előző év sikerei, kedvező fogadtatása okán 2018-ban is megrendezésre kerül a Gárdony Városi Tízpróba sportrendezvény sorozat. A program céljai változatlanok: ráirányítani a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára, testi és lelki egészség megőrző szerepére, egyúttal keretprogramot is biztosítva a gyakorlati megvalósításhoz. 


Az előző év sikerei, kedvező fogadtatása okán 2018-ban is megrendezésre kerül a Gárdony Városi Tízpróba sportrendezvény sorozat.

 

A program céljai változatlanok: ráirányítani a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára, testi és lelki egészség megőrző szerepére, egyúttal keretprogramot is biztosítva a gyakorlati megvalósításhoz.

Változatlanul 5 sportág – túra, kerékpár, futás, evezés, úszás - kis és nagypróbája fog szerepelni a programban minden egészséges ember által teljesíthető távokkal és szintidőkkel. Mindenki annyi próbát teljesít amennyit ideje és energiája megenged. Nem a helyezés, hanem a saját erőnk szerinti teljesítés a lényeg.

A résztvevők köre is változatlan: a Gárdony város és településrészein lakcímmel vagy munkahellyel rendelkező régi és új jelentkezőket várjuk szeretettel. A részvétel feltétele a 2000 Ft-os – nyugdíjasoknak és diákoknak 1000 Ft-os éves nevezési díj befizetése, amely összeg tartalmazza a program igazolványának kiváltását is.

A teljes programsorozat részleteit – időpontok, helyszínek, távok, szintidők – a következő lapszámban közöljük, de ezeket tartalmazza majd a tízpróba igazolvány is. A friss híreket- esetleges változásokat- mindig közzétesszük a városi tízpróba facebook oldalán is.

Első próba: Túra a Dinnyési-fertő Természetvédelmi Területen, a Madárdal tanösvény mentén.

Időpont:2018.március 24. (szombat) .

Nevezés 9.00-9.45 között,

Rajt 10.00 órakor

Helyszín: nevezés, rajt és cél a dinnyési Templomkert és Hagyományőrző Központban. (Dinnyés, Gárdonyi Géza u. 25.)

A nevezéskor váltható ki a próbák igazolványa.

Jó és eredményes felkészülést és részvételt kívánunk  a próbákhoz!

A szervezők nevében:

György László

Velencei-tavi Életmód Klub

 

Fel