Tájékoztatás vízhiányról
2021.03.09. 11:27

Tájékoztatásul közöljük, hogy Agárd településen a Kígyó utcát érintően 2021. március 12-én, pénteken az ivóvízhálózaton fejlesztési munkálatokat végez a DRV Zrt. A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz az utcában átmenetileg korlátozásra kerül, ezért vízhiány várható. Az érintett területen az ivóvízellátást tartályos ivóvízszállítással biztosítják.

A tartályos ivóvíz igényét a DRV INFO vonalon kérjik bejelenteni!


A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg opálossá, zavarossá, levegőssé válhat. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz vezetékek karbantartása, javítása, mosatása, fertőtlenítése is hozzájárul. Az ezzel járó esetleges kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is tisztelettel köszönünk.

További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Fel