Tájékoztatás új gyűjtőedényről
2020.10.08. 14:38

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás a hulladékszállítási közszolgáltatást igénybe vevő, lakó-és ingatlantulajdonosok számára díjmentesen 1 db új, tájékoztató matricával ellátott 120 literes hulladékgyűjtő edényt biztosít a vegyes szeletív hulladékok (műanyag, fém, apró papír, stb.) gyűjtéséhez.

A gyűjtőedény átvételének helye: Gárdonyi Városüzemeltetési Kft új telephelye: 2484 Agárd, Mester u. 4. (Őrház utcából nyíló első zsákutca balra)

A gyűjtőedények átvételére az alábbi időpontokban biztosítunk lehetőséget, az ingatlantulajdonos vezetéknevének kezdőbetűje szerinti beosztásban: 

1.      A-F     okt. 17. - okt. 22. között                                

2.      G-K   okt. 24. - okt. 30. között                                

3.      L-R     okt. 31. - nov. 06. között

4.      S-ZS   nov.07. - nov.15. között

 

Hétfőtől  – Péntekig   8.00 - 15.00

Szombaton:              8.00 - 12.00 közötti időtartamban.

 

Kérjük, hogy az ingatlantulajdonos az átvételhez a személyazonosító okmányát és  lakcímkártyáját hozza magával!

Amennyiben valaki nem tud személyesen megjelenni, a gyűjtőedényt az általa adott, 2 tanú aláírásával ellátott meghatalmazással rendelkező más személy is átveheti.

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a VHG Nonprofit Kft. 2021. január 1. napjától a háztartásoknál keletkező szelektíven gyűjtött hulladékot (kivétel a nagyméretű kartonpapír) kizárólag a hulladékgyűjtő edényből fogja elvinni, amennyiben a hulladék mennyisége meghaladja a gyűjtőedény űrtartalmát, úgy a többlet hulladékot mennyiségi korlátozás nélkül megfelelő teherbírású, maximum 120 literes műanyag gyűjtőzsákban lehet mellé kihelyezni, a kartonpapírokat pedig kötegelve.
A szelektív üveg hulladékok elszállítása a korábban megküldött tájékoztatásnak megfelelően, változatlan formában történik.

 

 

                                                                                                           Tóth István

                                                                                                           polgármester

Fel