Tájékoztatás közterület lezárásokkal kapcsolatban
2021.06.10. 08:46

A Magyarország közreműködésével megrendezésre kerülő Európa Bajnokságon résztvevő francia labdarúgó válogatott szálláshelye Gárdonyban, a Vital Hotel Nautis szállodában lesz, valamint a válogatott több alkalommal az Agárdi Parkerdő Sport- és Szabadidőközpontban tart edzést.

A francia labdarúgó válogatott tagjainak és kísérő személyzetének biztonsága érdekében szükségessé vált mind a szálláshelyük, mind az edzőhelyszín rendőri biztosítása, illetve személy- és járműforgalom előli lezárása.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot és Ingatlantulajdonosokat, hogy az eseményhez kapcsolódóan 2021. június 19-én 12:00 órától június 23-án 24:00 óráig, valamint továbbjutás esetén június 27-én 12:00 óráig lezárásra kerül Gárdonyban a Holdfény sétány Csuka utca és Kecsege utca által határolt területe.

A Holdfény sétány ezen útszakaszára a lezárással érintett időszakban csak az ottlakók és a nyaraló tulajdonosok, valamint közvetlen hozzátartozóik léphetnek be, rendőri igazoltatást, csomag- és járműátvizsgálást követően. Minderről az érintett ingatlanok tulajdonosai névre szóló tájékoztatást kaptak.

Lezárásra kerül továbbá a Vital Hotel Nautis Velencei-tó partja felé eső kerítésétől, a kerítéssel párhuzamosan 5 méteres sáv, illetve a Csuka utca Velencei-tó irányába történő képzeletbeli meghosszabbításától a Vital Hotel Nautis kerítésével párhuzamosan 5 méter széles sáv.

A Vital Hotel Nautis Velencei-tavi partszakaszán mind a gyalogos, mind a kerékpáros forgalom zavartalan lesz.

A lezárási időszakra tervezett hulladékszállítás zavartalanul üzemelhet a fenti átvizsgálások végrehajtását követően, az egyéb karbantartási és építési munkálatokat a Gárdonyi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály osztályvezetőjével kell egyeztetni.

A Dévér utca, Amúr utca ingatlanjai csak a Keszeg utca irányából lesznek megközelíthetőek;  e két utca Holdfény sétány felőli vége mind a gépjármű, mind a gyalogos forgalom elől lezárásra kerül.

Az Agárdi Parkerdő vonatkozásában is területlezárásra kerül sor.

A Szabadidőközpont nyílt, füves parkjából a labdarúgó centerpályát övező műfüves edzőpályák képzeletbeli hosszú oldali meghosszabbításainak metszetéből adódó négyzet 20x40 méteres területe lesz lezárva kordonkorláttal a fenti időszakban.

Az edzéseket megelőző 3 órától az edzések végéig a Szabadidőközpont parkolójához vezető úton, illetve a Széchenyi úti kereszteződésétől számított 10-10 méteres útszakaszon a járművek megállása, várakozása ideiglenesen meg lesz tiltva.

 

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

 

Jankovics Zoltánné

        jegyző

Fel