• Gárdony

Tájékoztatás a Képviselő-testület üléséről

2022.11.21. 09:53

2022. november 9-én ülést tartott Gárdony Város Önkormányzatának Képviselő-testülete.

1.     Agárdon a hajókikötő előtt levő parkoló, valamint Gárdonyban a katolikus temető melletti parkoló, valamint a Határ utca Posta utca és Ady E. utca közötti szakaszának felújítása tárgyában lefolytatandó közbeszerzési eljárás megindításáról és az erre vonatkozó dokumentáció elfogadásáról hozott döntést a Képviselő-testület.

2.     A Képviselő-testület arról döntött, hogy a 2022. december 1-től 2023. február 28-ig terjedő időszakra vonatkozóan a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkák elvégzésével a HOLZ-CARGO TRANS Kft-t bízza meg, elfogadva egyidejűleg a velük megkötendő vállalkozási szerződést. 


3.     A Képviselő-testület arról határozott, hogy a 2022. december 23. és december 30. közötti munkanapokon a Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz, így ezen időszakban a hivatal zárva tart.

4.     Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítésének tárgyában hozott döntést a Képviselő-testület, elfogadva az adásvételi szerződés tervezetét.

5.     Módosításra került a Gárdony Város Önkormányzat Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 28/2022. (V.26.) önkormányzati rendelet. A módosítás nyomán egyes építésügyi hatáskörök képviselő-testületi hatáskörből polgármesteri hatáskörbe kerültek át.

6.     A gárdonyi út, gyalogút és parkoló kivitelezésére irányuló közbeszerzési eljáráshoz kapcsolódóan a Képviselő-testület módosította a Bóné K. utca és Posta utca kereszteződésében levő csomópont építésére vonatkozó vállalkozási szerződésben foglalt vállalási árat és kivitelezési határidőt.

7.     Zárt ülésen hozott döntést a Képviselő-testület egy egyedi hatósági ügyben kiszabott közigazgatási bírsággal szemben benyújtott fellebbezés tárgyában, elutasítva a fellebbezést.

 

                                                                                                                              Jankovics Zoltánné

                                                                                                                                       jegyző

 
Fel