Szigorított védelmi intézkedések a hivatalban
2021.03.10. 11:34

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kormány által elrendelt szigorított védelmi intézkedések időtartama alatt a Gárdonyi Polgármesteri Hivatal részéről továbbra is ügyfeleinknek a lehetőségekhez képest történő maximális kiszolgálására törekszünk.

A március 8-tól 22-ig terjedő időszakban ügyfeleink nem léphetnek be a Városháza épületébe, de a már több alkalommal és több felületen közölt módon és elérhetőségeken fel tudják venni velünk a kapcsolatot.


A digitális oktatás, a rendkívüli óvodai szünet, valamint sajnos betegségek a Polgármesteri Hivatal munkatársait is érintik, így csökkentett létszámmal tudunk dolgozni.

A kialakult helyzet miatt Tisztelt Ügyfeleink szíves türelmét kérjük, mivel a túlterhelt telefonvonalak miatt nehezebb kapcsolatba lépni kollégáimmal, és fenti okok miatt az ügyintézés is hosszabb időt vehet igénybe.

 Javaslom, hogy az elektronikus kapcsolattartást szíveskedjenek előnyben részesíteni, melynek során az egyeztetés érdekében feltétlenül tüntessék fel telefonos elérhetőségüket.

 Továbbra is lehetőség van a Városháza bejárati ajtajánál levő postaládába beledobni a kérelmeket, beadványokat, hiányzó iratokat.

 A járvány mielőbbi leküzdése érdekében kérek Mindenkit, hogy vigyázzon magára és tartsa be a védelmi intézkedéseket és a járványügyi előírásokat.

Jankovics Zoltánné

jegyző

 
Fel