Meghívó klímaváltozással kapcsolatos workshopra
2020.09.15. 11:46

MEGHÍVÓ a térség környezeti szemléletformálással, energiahatékonysággal, környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezetei vagy a téma iránt érdeklődő civil szervezetei részére megrendezett workshopra

Ezúttal meghívom önt Gárdony Város Önkormányzata rendezésében a KEHOP-1.2.1-18-2018-00053 azonosító számú, „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás Gárdonyban” című projekt keretében A térség környezeti szemléletformálással, energiahatékonysággal, környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezetei vagy a téma iránt érdeklődő civil szervezetei részére megrendezésre kerülő workshopra, melyet a Polgármesteri Hivatalban (2483 Gárdony, Szabadság út. 20-22.) 2020. október 6-án 17:00-17:45 között tartunk.

A workshop az alábbi témákat érinti:


- a - a klímaváltozással kapcsolatos összefüggések és problémák felismertetése, kiemelve a környezeti szemléletformálás fontosságát a felnőtt lakosság körében, érzékenyítés.

- a klímaváltozáshoz történő alkalmazkodást elősegítő felnőtt lakosság számára történő környezeti szemléletformálási módszertani tudásmegosztás, tapasztalatcsere, egyéni megoldások és saját ötletek megbeszélése, gyakorlatba való́ átültetése, jógyakorlatok megosztása.

A workshop során a település civil szervezetei lehetőséget kapnak arra, hogy a klímastratégiába tapasztalataikat becsatornázzák, továbbá lehetőség lesz az igények, javaslatok jelzésére.

Kérem, hogy fogadja el meghívásunkat az előadásra.

Megtisztelő együttműködését köszönöm!

 

Tóth István

Polgármester

Gárdony Város Önkormányzata

s.k.

Fel