Közlemény az óvodákban és a bölcsődében rendkívüli szünet elrendeléséről
2020.03.16. 11:01
 A 45/2020. (III. 14.) Kormányrendeletben kapott felhatalmazás alapján Gárdony Város Önkormányzata részéről a város közigazgatási területén levő óvodák, bölcsőde vonatkozásában 2020. március 17. napjától a koronavírus járvány miatt határozatlan időre rendkívüli szünetet rendelek el.

A rendkívüli szünet időtartama alatt az óvodás és bölcsődés korú gyermekek elhelyezését különösen indokolt esetekben biztosító ügyeleti intézményként a Gárdonyi Óvoda  2484 Agárd, Óvoda u. 25. szám alatt található székhelyét jelölöm ki.

A szülők az ügyeleti elhelyezés iránti kérelmüket a gyermekük ellátását biztosító intézmény vezetőjénél jelenthetik be telefonon.

Az ügyeleti elhelyezés alatt a gyermekek teljes ellátása, étkeztetése biztosított.

A rendkívüli szünet időtartama alatt az étkezést lemondottnak tekintjük. (Erre vonatkozóan külön jelezni nem kell a szülőknek.)

Azok a szülők, akik otthon maradt gyermekük részére mégis szeretnének ebédet kérni, ezen igényüket a saját intézményvezetőjüknél jelenthetik be telefonon. Az ebédet 2020. március 18-tól, szerdától tudjuk biztosítani. Az ebéd átvételére az ügyeletes agárdi óvodában lesz lehetőség, hétköznapokon 11:30 és 12:00 óra közötti időpontban.

Megértésüket köszönjük!

                                                                                      Tóth István

                                                                                     polgármester

Fel