Ivóvíz-vezeték karbantartási munkák Dinnyésen
2017.04.27. 19:25
A DRV Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy Dinnyés településrész területén  előre tervezett karbantartási munkák keretében 2017. május 2-től - május 5-ig (keddtől-péntekig az ivóvízhálózaton tolózárak cseréjét végzik. A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozva lesz, ezért Dinnyés településen vízhiány várható. Az érintett területen az adott időpontban tartályos ivóvízszállítással biztosítjuk az ivóvízellátást.

 
A DRV Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy Dinnyés településrész területén  előre tervezett karbantartási munkák keretében 2017. május 2-től - május 5-ig (keddtől-péntekig az ivóvízhálózaton tolózárak cseréjét végzik. A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozva lesz, ezért Dinnyés településen vízhiány várható. Az érintett területen az adott időpontban tartályos ivóvízszállítással biztosítjuk az ivóvízellátást.

 A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz vezetékek és szerelvények karbantartása, mosatása, fertőtlenítése is hozzájárul.

Részvénytársaságunk közzéteszi a fenti hirdetést a honlapján és a megyei hírlapban.

További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 40 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

Fel