Egyedülálló gyógyászati kezelési lehetőség nyugdíjasok részére az Agárdi Termálfürdőben
2013.10.02. 11:11
 Városunk, Fejér megye egyedülálló rekreációs központja, az Agárdi Gyógy-és Termálfürdő egyedülálló gyógyászati lehetőséget nyújt 2013. október 1-től 2014. február 28-ig a gárdonyi, agárdi, dinnyési helyi lakosoknak, valamint az ide látogató fejér megyei nyugdíjas vendégek részére

 Az akció keretén belül a fürdő regeneráló, TB által finanszírozott gyógykezeléseit (medencefürdő, iszapkezelés, gyógymasszázs, víz alatti sugármasszázs, szénsavfürdő, súlyfürdő, víz alatti csoportos gyógytorna) különösen kedvezményes áron teszi elérhetővé a fürdő a vendégek számára.
 
Az akció során 60 kezelés igénylése esetén (medencefürdő + 3 kezelés/nap 3 hetes kúra esetén), a 19.000Ft - 21.000Ft önrész helyett 10.000 Ft-ért (167ft/kezelés) biztosítjuk balneoterápiás gyógykezeléseinket a megyebeli települések nyugdíjasainak számára. A helyi lakosok az önkormányzat jóvoltából további kedvezményben részesülnek, érvényes lakcímkártya bemutatásával számukra az önrész csupán 9000 Ft, tehát mindössze 150 Ft/kezelés áron élvezhetik a fürdő által nyújtott egészségmegőrző szolgáltatásokat!
 
Mit kell tennie, hogy igénybe vehesse az akció nyújtotta kedvezményeket?
 
1. Keresse fel háziorvosát és kérjen beutalót reumatológiai szakrendelésre!
 
2. Keresse fel az ország bármely reumatológusát és írassa ki a 60 kezelést az Agárdi Gyógy-, és Termálfürdőbe (megjegyzés: a fürdő rendelkezik reumatológiai szakrendeléssel, időpont egyeztetés minden hétköznap 13.00-15.00 óra között a 22/579-248-as telefonszámon)
 
3. A kiírt kezelésekkel jelentkezzen a fürdő recepcióján és regisztráltassa magát a kezelésekre  (regisztráció minden hétköznap 8.00-16.00 között személyesen)!
 
4. Végezetül élvezze a fürdő kényeztető és regeneráló gyógyszolgáltatásait!
 
Fontos tudnivalók:
 
A kezelés regisztrációja fontos, hogy az említett akció időszakán belül történjen, vagyis október 1-én már jár a kedvezmény függetlenül attól, hogy korábban írta fel az orvos a kezeléseket, illetve február 28-án jelentkezőknek is jár a kedvezmény, függetlenül attól, hogy a kezeléseket majd csak márciusban járja le.
A 60 kezelés 4X15 kezelésből áll (egy nap 4 féle kezelés - medencefürdő + 3 kezelés- 15 alkalommal)
A napi 4 db kezelés egyike minden esetben a medencefürdő (01) a gyógykezelések hétköznap, 8.00-16.00 között vehetők igénybe
A beutalók minden esetben (háziorvosi és reumatológusi) 30 naptári napig érvényesek, a  kezeléseket pedig azok megkezdésétől számítva 56 naptári napon belül le szükséges járni!
Az akció keretén belül nem áll módunkban pénzvisszafizetéssel élni, még orvosi igazolás  ellenében sem!
A kedvezmény csak érvényes nyugdíjas igazolvány és lakcímkártya felmutatása mellett  igényelhető
Várjuk szeretettel kedves gyógyulni, pihenni vágyó nyugdíjas vendégeinket!
Fel