• Gárdony

Június 2-án nyílt az agárdi Lidl

2011.06.01. 17:27
Június 2-án, csütörtökön megnyitotta kapuit az új Lidl áruház Agárdon. A 7-es út és az Akácfa utca sarkán található új üzlet több, mint 1200 négyzetméteren, széles termékkínálattal várja vásárlóit. Az áruházépülethez egy több, mint 90 autót befogadni képes parkoló is tartozik. Az áruházat Tóth István polgármester avatta fel június 1-jén Medovarszky György területi és rekvizíciós igazgató és Toplak Tamás területi expanziós vezető jelenlétében.

2011. június 2-án új áruházat nyitott a Lidl Magyarország Agárdon az Akácfa u. 2-es szám alatt. A nyitás napján számos helyi akcióval, ajándékkal készültek az Agárdon élőknek. A vásárlókat termékkóstoltatások, különböző ajándékok, a családokat pedig hétvégén gyermekprogramok várják az áruház parkolójában. Az új Lidl-ben több, mint 1400 különböző termék kapható, melyek nagy részét a vásárlóink körében igen népszerű saját márkás termékek képezik. Ezeket a termékeket neves külföldi és magyar gyártók kizárólag a Lidl számára fejlesztették ki, így azon túl, hogy kontrollált minőségű termékeket kínál Vásárlóinak, igen kedvező érték-ár arányt képviselnek.A Lidl alapelve és egyben sikerének záloga, hogy a bolt megnyitásának első pillanatától a Vásárló elégedettségének megtartására és fokozására fókuszál. Továbbá a vállalat mindig nagy hangsúlyt fektetett a vásárlás körülményeinek biztosítására, amely a modern, új áruház esetében egy 90 autót befogadni képes parkolóval is kiegészül.Mindig friss zöldség- gyümölcs kínálattal, széles pékáru választékkal, kizárólag magyar gazdáktól beszállított friss húsokkal és sokféle tejtermékkel várja Vásárlóit.A Lidl hetente változó, food akciókon túl, non-food termékakciókkal jelentkezik, ahol textiláruk, növények, ruházati termékek és berendezési tárgyak is megtalálhatóak, melyek rendkívül kedvező árakon kerülnek a polcokra.

A Lidl alapítása a 30-as évekre nyúlik vissza Németországba. Mára már Európa legnagyobb diszkont élelmiszerkereskedelmi hálózatát tudhatja magáénak. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, mikor első logisztikai központját és 12 üzletét is megnyitotta. Mára már országszerte 142 áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több, mint 3500 dolgozója van. Az elmúlt néhány évben a diszkont élelmiszerkereskedelmi hálózatok között átvette a vezető szerepet és az első 10 között szerepel az üzletláncok rangsorában is (napi fogyasztási cikkek kis- és nagykereskedelmében). A Lidl az 1400-at is meghaladó termékeinek beszerzésekor különös figyelmet fordít a magyar beszállítókra, a magyar gazdaság támogatásának és fejlesztésének jegyében, hiszen ezen termékek döntő része számos európai Lidl áruház polcain is megtalálható.

Fel