• Gárdony

Fejlesztések a Fürdőben- Kalandpark és játszótér várja a családosokat

2008.06.10. 09:25
Az Agárdi Termál és Gyógyfürdő, a Széchenyi–terv keretén belül felújított és kibővített komplexum 2004. december 15-én nyitotta meg újra kapuit a nagyközönség előtt, azóta is folyamatos fejlesztés alatt áll. 2008-ra megépült a fürdő fedett wellness-részlege, elkészült a 62 férőhelyes kemping felújítása. Június 14-én pedig megnyílt a Magyarországon egyedülálló, közel 500m2 területen egy minden korosztály számára megfelelő, gyermekbarát NottSport szőnyeggel borított kalandpark és játszótér.

jtszpark.jpg

jtsz.JPG

A különleges kalandpark mellett terül el az a 200m2-es élő, vár formájú sövénylabirintus, mely idén még a kicsik, de jövőre már a nagyobbak tájékozódás készségét is fejlesztheti. A gyermekparadicsomtól egy karnyújtásnyira található az a golfpályát idéző pázsitos terület. jtsztr.JPG

Szabadtéri medence közvetlen közelében a koktélbáron kívül, vendéglátó egységek kaptak helyet, melyekben lángos, gyros, fánk, gofri, palacsinta, fagylalt és még számos finomság kapható.A fürdő közvetlen közelében található az a Termál Kemping, melyet több ütemben újítanak fel. 2008-ban a 62 férőhelyes terület került rendezés alá. A beruházás alkalmával, élő sövénnyel választották el a 80 és 100m2-es, számozott parcellákat, szabadtéri közösségi helyet alakítottak ki grillezővel, lengőtekékkel és pavilonokkal. Ezen kívül új utak épültek a területre és a közmű (víz-, csatorna- és villanyhálózat) is felújításra került. Az éjszakára szóló szállásdíj magába foglalja a fürdőbelépőt (www.agarditermal.hu). A kemping 2008. szeptember 30-ig várja vendégeit. Azoknak, akik az összkomfortot részesítik előnyben, nem kell sokáig várniuk, hamarosan várható egy 4*-os szállodának az építése közvetlenül a fürdő és a kemping mellett.

jakuzzi.JPG

vzmasszzy.JPGszmossznyeg.JPG

Fel