Hazai győzelem a női kéziseknél
2016.04.18. 16:50
Utolsó hazai bajnoki mérkőzését játszotta szombaton este a gárdonyi csapat. Kellett a győzelem a lányoknak, főleg azért, mert múlt héten egy nagyot hibáztak és csak egy pontot sikerült vendégként megszerezni a tabella végén kullogó Tápiószelétől. A csorbát sikeresen kiköszörülték egy remek és látványos játékkal: a Gyömrőnek esélye sem volt a győzelemre. 

 Gárdony-Pázmánd NKSE-Gyömrő VSK 37:21 (23:12)

Szendrei R., KISS O., Kuhinkó V.1, Gránitz P. 1, Czakó K. 2, Pintér A. 3, Szép L. 2, FLESSER D.3, Madár G. 1, GABNAI M. 6, Pádár M. 2, Köllő K. 3, Sastyin E. 1, BECSÉRI A. 7, GYEBROVSZKI Z. 5

Utolsó hazai bajnoki mérkőzését játszotta szombaton este a gárdonyi csapat. Kellett a győzelem a lányoknak, főleg azért, mert múlthéten egy nagyot hibáztak, és csak egy pontot sikerült vendégként megszerezni a tabella végén kullogó Tápiószelétől. A csorbát sikeresen kiköszörülték egy remek és látványos játékkal, a Gyömrőnek esélye sem volt a győzelemre.
 
Végig nagy iramú volt a mérkőzés hazai részről. A vendégek próbálták ugyan felvenni a ritmust, de szerencsére nem sikerült nekik. Az első félidő 10. percében Kiss állt a kapuba és végig remek teljesítményt nyújtott. Igaz, ehhez kellet egy fantasztikus védelem is, amin nem igazán tudtak áttörni a vendégek. Ezen a játéknapon megmutatták a tóparti lányok, hogy mire is képesek. A védekezés kemény volt, a támadó játék pedig ötletes, dinamikus.

A juniorok sajnos kikaptak 15:20-ra.
Fel