Fölényes győzelem Dunavarsányban - női kézilabda
2015.10.26. 19:01
Szombat este az ötödik fordulóban a gárdonyi lányok Dunavarsányba látogattak. Sima győzelem reményében utaztak mérkőzést játszani ami meg is valósul. Az első perctől végig vezettek a vendégek és ismét nagyarányú győzelmet arattak. Az egyetlen kockázat az volt, hogy a házigazdák durva játéka miatt valaki megsérül, azonban ezt is sikerült elkerülni.  Minden játékos kapott lehetőséget és kilenc játékosnak sikerült gólt is dobni: Dunavarsány TE - Gárdony-Pázmánd NKSE 17:28 (9:17)

 
Dunavarsány TE - Gárdony-Pázmánd NKSE 17:28 (9:17)
 
Szendrei R. Kiss O.(kapusok) Becséri A. (5), Köllő K. (3), Pádár M.(4), Pintér A. (1) Flesszer D.(2) Madár G.(5), csere: Gyebrovszki Z. (3), Gránitz P.(2), Sastyin E. (3),Pesti Zs., Zs. Nagy D., Szép L.
 
Szombat este az ötödik fordulóban a gárdonyi lányok Dunavarsányba látogattak. Sima győzelem reményében utaztak mérkőzést játszani ami meg is valósul. Az első perctől végig vezettek a vendégek és ismét nagyarányú győzelmet arattak. Az egyetlen kockázat az volt, hogy a házigazdák durva játéka miatt valaki megsérül, azonban ezt is sikerült elkerülni.  Minden játékos kapott lehetőséget és kilenc játékosnak sikerült gólt is dobni.
 
Junior mérkőzésen is főlényes vendég győzelem született: 11:46 (5:23)
Fel