Felhívás házszámtáblák kihelyezésével kapcsolatban
2021.11.10. 15:09

A Fejér Megyei Közgyűlés részéről megkeresés érkezett önkormányzatunkhoz a településen található ingatlanok házszámkihelyezésével kapcsolatban.

A Mentőszolgálat jelzése alapján a megyében hatalmas problémát jelent a kivonuló mentőegységek számára az épületeken levő házszámok pontatlansága hiánya. Az ebből adódó késedelmen akár egy beteg élete is múlhat. Ugyanezzel a problémával kerülnek szembe a rendőrök és a tűzoltók is napi munkájuk végzése során.

Ezúton szeretném felhívni a Tisztelt Ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy Gárdony Város Önkormányzat Képviselő-testületének a közterületek elnevezéséről, valamint az elnevezésük megváltoztatására irányuló kezdeményezés és a házszám megállapítás szabályairól szóló 3/2015. (II.26.) rendelete is előírja, hogy az ingatlan tulajdonosa vagy használója köteles az ingatlan házszámát tartalmazó táblát az utcafronti kerítésre vagy a ház falára elhelyezni.

Kérem, hogy ezen rendelkezésnek megfelelően szíveskedjenek a hiányzó házszámok elhelyezéséről gondoskodni, mivel a fentiekben említett szervezetek pontos tájékoztatása Mindnyájunk közös érdeke!

 

Jankovics Zoltánné

jegyző

 

 

 
Fel