A tabella élére állt a Gárdony-Pázmánd NKSE
2015.11.23. 09:15
Gárdony-Pázmánd NKSE - Cegléd 31:14 (20:9) Rangadónak indult, edzőmérkőzés lett belőle. A tabella első két helyezettje találkozott szombaton Gárdonyban. A vendégek legjobb játékosuk nélkül érkeztek, de így is kemény csatára lehetett számítani. A gárdonyiak eddig háromszor találkoztak a Cegléd csapatával, de sajnos mindháromszor alul maradtak, most viszont sikerült alaposan visszavágni.

 
A tabella élére állt a Gárdony-Pázmánd NKSE

Gárdony-Pázmánd NKSE - Cegléd 31:14 (20:9) (Kiss, Magyar (kapusok) Becséri (3), Gyebrovszki (4), Flesser (7), Pádár (2), Köllő(2), Pintér (2) csere: Gabnai (2) Madár (3), Gránitz (1) Pesti (2) Sastyin (2) Szép (1) Czakó)

Rangadónak indult, edzőmérkőzés lett belőle. A tabella első két helyezettje találkozott szombaton Gárdonyban. A vendégek legjobb játékosuk nélkül érkeztek, de így is kemény csatára lehetett számítani. A gárdonyiak eddig háromszor találkoztak a Cegléd csapatával, de sajnos mindháromszor alul maradtak, most viszont sikerült alaposan visszavágni. A Németh-Pánczél edzőpáros kiválóan feltérképezte az ellenfelet, jó taktikát dolgozott ki, amit a lányok hibátlanul hajtottak végre. Negyedóra után már 8 góllal vezetett a tóparti csapat. Nehéz bárkit is kiemelni, mert minden pályára lépő játékos hozzá tudott tenni a győzelemhez. Kézilabdában nagyon ritka, hogy 12 játékos gólt tudjon szerezni. Igazi csapatmunka eredménye volt ez a győzelem, aminek eredményeként megérdemelten vezeti a tabellát a Gárdony-Pázmánd csapata.

Junior mérkőzés 44:8 (20:7)

A junior mérkőzés eredménye is a csapategységet mutatja. Minden mezőnyjátékos dobott gólt, a második félidőben amikor főleg a cserejátékosok játszottak mindössze egy gólt kapott a csapat. Ezzel a győzelemmel biztos őszi bajnokok a lányok a következő két forduló eredményétől függetlenül.

 
 
Fel