A Gárdony-Pázmánd NKSE hétvégi fordulója
2016.02.21. 18:10
Szombaton este megkezdődött a gárdonyi kézilabdás lányoknak az őszi forduló. A Tököl csapatát fogadtuk Gárdonyban. Erednény: Gárdony-Pázmánd NKSE - Tököl: 37:33 (17:15). Részletes beszámoló:

 
Gárdony-Pázmánd NKSE-Tököl 37:33 (17:15)

Gárdony: Magyar N., Rácz N. (kapusok) Flesser D. 1, Kuhinkó V. 5, PINTÉR A., 9, Köllő K. 2, Sastyin E., Becséri A., GYEBROVSZKI Z. 11, PÁDÁR M. 6, MADÁR G. 3, Czakó K., Gránitz P., Szép L., Zs. Nagy D., Varga R.

Szombaton este megkezdődött a gárdonyi lányoknak az őszi forduló, ahol Tököl csapatát látták vendégül. A hazai csapat kicsit megújulva lépett pályára, mivel a szünetben két új játékost is igazoltak. Elsősorban Kuhinkó Vivien csatlakozott a csapathoz, később egy kapust is igazoltunk (Kiss Orsolya vállműtéten esett át decemberben, Szendrei Renátát vese problémája miatt kellett nélkülözni ) Rácz Nikolett személyében.
 
Tavasszal 11 góllal sikerült tököl csapatát felül múlniuk a tóparti lányoknak, de ennek ellenére egy nagyon kemény meccsre lehetett számítani, ami  be is igazolódott. A 25. percig egy-két gól volt a különbség a házigazdák javára, de sikerült 4 gólos előny kiharcolniuk, ami az első félidőre kettőre apadt. A második játékrészt a hazai csapat kezdte jobban, de nem tudtak ellépni, a tököli lányok nagyon gyors középkezdésekkel rohamozták a vendéglátókat. A gárdonyi kapuban a 17 éves Magyar Nikolett nagyon szépen helytállt és 60 percig biztosította a hálót.

Juniorok: Gárdony-Pázmánd NKSE-Tököl 38:16 (20:6)
 
 
 
 
Fel