Te szedd! Gárdonyban, Agárdon, Dinnyésen szeptember 16-án
2017.09.04. 10:56
Idén ismét megrendezik a „TeSZedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akciót, melyhez Gárdony Város Önkormányzata is csatlakozott. A program célja környezetünk megtisztítása az illegálisan  elhelyezett szeméttől. Városunkban az alábbi helyszíneken lesz Te Szedd akció: Gárdony, Vörösmarty utca végén, a homokbánya felé, Gárdony, Posta utcai vasúti átjárótól Velence irányában lévő csónakkikötő mellett, Agárd, Strand utcai gyalogos vasúti átjáró mellett, Dinnyés, vasúti átjáró mellett. Időpont: 2017. szeptember 16. (szombat) 8:00 óra

 
FELHÍVÁS

Idén ismét megrendezik a „TeSZedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akciót. melyhez Gárdony Város Önkormányzata is csatlakozott. A rendezvény célja környezetünk megtisztítása az illegálisan  elhelyezett szeméttől az alábbi helyszíneken:

Gárdony, Vörösmarty utca végén, a homokbánya felé

Gárdony, Posta utcai vasúti átjárótól Velence irányában lévő csónakkikötő mellett

Agárd, Strand utcai gyalogos vasúti átjáró mellett

Dinnyés, vasúti átjáró mellett

Időpont: 2017. szeptember 16. (szombat) 8:00 óra

A szemétszedéshez a szervezők az eszközöket biztosítják: kesztyűt, zsákot és kötöző anyagot, amelyek a találkozási ponton kiosztásra kerülnek.

Várjuk egyesületek, civil szervezetek, magánszemélyek és a környezetükért tenni akarók csatlakozását, hogy közös összefogással szebbé, rendezettebbé tegyük városunkat.

Gárdony Város Önkormányzat

Fel