Ivóvízhiány várható Agárdon karbantartási munkálatok miatt
2017.08.31. 07:29
A DRV Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy Agárd településrészen vízhiány várható 2017. szeptember 4.- 2017. szeptember 8. között. A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozásra kerül, ezért vízhiány várható. A napi pontos munkavégzések helyszíneiről, a DRV INFO vonalon lehet érdeklődni.

 

Az érintett utcákban az ivóvízellátást tartályos ivóvízszállítással biztosítják. A napi pontos munkavégzések helyszíneiről, a DRV INFO vonalon lehet érdeklődni.

A munkavégzés alkalmával az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá válhat, esetenként sötétebb fekete víz tapasztalható a vezetékben kicsapódott, felkeveredett vas-mangán tartalom következtében. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz szerelvények cseréje, új bekötések létesítése is hozzájárul. Az ezzel járó esetleges kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is tisztelettel köszönünk.

További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 40 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

                                                                                   

 
Fel