Agárd, vízhiány - szivacsos mosatás
2017.10.12. 14:46
A DRV Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy Agárd településrész területén  előre tervezett karbantartási munkák keretében 2017. október 16. – 2017. október 20. között az ivóvízhálózat szivacsos mosatását végzik. A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozásra kerül, ezért vízhiány várható Agárd település következő területén:a Balatoni út, Szabadság út és a Velencei-tó déli partja által behatárolt utcákban.

Az érintett területen az adott időpontban tartályos ivóvízszállítással biztosítjuk az ivóvízellátást. A napi munkavégzések pontos helyszíneiről, a DRV INFO vonalon lehet érdeklődni!

A munkavégzés alkalmával az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá válhat, esetenként sötétebb fekete víz tapasztalható a vezetékben kicsapódott, felkeveredett vas-mangán tartalom következtében. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő. A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz vezetékek és szerelvények karbantartása, mosatása, fertőtlenítése is hozzájárul.

A Részvénytársaság közzéteszi a fenti hirdetést a honlapján és a megyei hírlapban.

További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 40 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

Fel