Vízhiány várható december 4-én
2018.12.01. 13:24
A DRV Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy a Gárdony, Nyíl u., Vidovszky B., Moha u., Topáz u., Pacsirta u., Veréb u., Cinege u., Rigó u., Fecske utcákban 2018. december 4-én, kedden az ivóvíz hálózaton fejlesztési munkálatokat végeznek. A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozásra kerül, ezért a fenti utcákban vízhiány várható.

 
 
Tájékoztatásul közöljük, hogy
Gárdony, Nyíl u., Vidovszky B., Moha u., Topáz u., Pacsirta u., Veréb u., Cinege u., Rigó u., Fecske utcákban
2018. december 4-én, kedden
az ivóvíz hálózaton fejlesztési munkálatokat végzünk.
A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozásra kerül, ezért a fenti utcákban vízhiány várható.
Az érintett utcában az ivóvízellátást tartályos ivóvízszállítással biztosítjuk. A tartályos ivóvíz igényét a DRV INFO vonalon kérjük bejelenteni!
 
A munkavégzésünk alkalmával az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá, illetve levegőssé válhat. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.
 
A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz-vezetékek, szerelvények karbantartása is hozzájárul. Az ezzel járó esetleges kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is köszönünk.
További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.
Türelmüket és megértésüket köszönjük!
 
Velence, 2018. november 29.
Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.
 
Fel