Vízhiány várható Agárdon 2018. március 19. – 2018. március 23. között
2018.03.12. 08:37
A DRV Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy Agárd településen 2018. március 19. – 2018. március 23. között az ivóvíz hálózat szivacsos mosatását, mechanikai tisztítását végzik. A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz az alábbi utcákban átmenetileg korlátozásra kerül. 

Gallér u., Katica u., Szunyog u., Horgony u., Felhő u., Fészek u., Pipacs u., Pipacs tér, Matróz u., Füzér u., Szivárvány u., Gallér-Szunyog összekötő u., Sirály u., Domb u., Balatoni u., Vasút u., Petőfi S. u., Strand u., Camping u. Az érintett utcákban az ivóvízellátást tartályos ivóvízszállítással biztosítjuk. A tartályos ivóvíz igényét a DRV INFO vonalon kérjük bjelenteni!
A munkavégzésünk alkalmával az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá válhat, esetenként sötétebb fekete víz tapasztalható a vezetékben kicsapódott, felkeveredett vas-mangán tartalom következtében. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.
A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvízvezetékek mosatása is hozzájárul. Az ezzel járó esetleges kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is tisztelettel köszönünk.
További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.
Türelmüket és megértésüket köszönjük!
 
Velence, 2018. március 10.
Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.
Fel