Vízhiány Agárdon
2017.10.24. 16:30
 Agárd településrész területén  előre tervezett karbantartási munkák keretében 2017. október 30. – 2017. november 03. között a DRV Zrt. az ivóvízhálózat szivacsos mosatását végzi.A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozásra kerül, ezért vízhiány várható Agárd településen. A napi munkavégzések pontos helyszíneiről, a DRV INFO vonalon lehet érdeklődni!

Az érintett területen az adott időpontban tartályos ivóvízszállítással biztosítják az ivóvízellátást.  A munkavégzés alkalmával az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá válhat, esetenként sötétebb fekete víz tapasztalható a vezetékben kicsapódott, felkeveredett vas-mangán tartalom következtében. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz vezetékek és szerelvények karbantartása, mosatása, fertőtlenítése is hozzájárul. További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 40 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

 
Fel