Velencei-tavi Irodalmi Gondola-t ingyenes kulturális újság jelent meg Gárdonyban
2018.08.16. 15:21
2018. augusztus 15-én, sajtótájékoztatón mutattuk be a Velencei-tavi Irodalmi Gondola-t c. ingyenes kulturális újságot, melyet az Agárdi Termálfürdő finanszírozott és adott ki. A lap főszerkesztője Bobory Zoltán, Jósika-díjas költő, a Vörösmarty Társaság elnöke. 

 
A kiadvány megjelentetésének célja az, hogy a városunkba, a Velencei-tóhoz érkező turisták szabadidejükben megismerkedhessenek kiváló irodalmi alkotásokkal is, hogy hazatérve ne csak a kellemes, látványos programok emlékét vigyék magukkal a tóval kapcsolatban, hanem a régió szellemi, kulturális értékivel is megismerkedjenek. A lap elérhető könyvtárakban, a termálfürdőben, szállodákban, a tourinform és tdm-irodákban, strandokon, valamint Székesfehérváron a Vörösmarty Társaság székhelyén.
 
A sajtótájékoztatón részt vett: Tóth István, Gárdony város polgármestere, Bobory Zoltán Jósika-díjas költő, a Vörösmarty Társaság elnöke, a lap főszerkesztője, valamint Revák István festő- és grafikusművész úr, a lap tervezője, grafikusa, valamint az Agárdi Termál- és Gyógyfürdő vezérigazgatójának, Kovacsics Imrének képviseletében titkára, Varga Rácz Mónika. A program moderátora Ocsenás Katalin, a Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ igazgatója volt.
 
Fel