Beállítás kezdőlapnak
Kedvencek közé
Címoldal

<<  2015. jan. / feb.  >>
H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22Turizmus aktuális

Megváltozott nyitva tartással várja vendégeit az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő
Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fürdő nyitva tartása 2012. március 1-től a következőképp alakul:


Már tükörsima a jég az agárdi Popstrandnál
Jó hír a korcsolyázni szeretőknek: szerda délután hét centi vastag volt a jég az agárdi Popstrand előtt és szombatig még hízni fog!


Vár Agárdon
Már csak a befejező munkálatok vannak hátra, így pár nap múlva megkezdődhet az Agárdon készülő rönkvár műszaki átadás-átvétele.


A grófnő, a gépész fia és egy obeliszk
Agárd néhány műemléke szinte mind a Nádasdy családhoz kötődik: Gárdonyi Géza szülőháza az egykori uradalom gazdatiszti háza volt, a mellette lévő kis kápolna, ahol Gárdonyit keresztelték, a kastélyhoz tartozott, a temető közepén, dombtetőn emelkedő obeliszk pedig a birtok egykori úrnője, Nádasdy Lipótné Forray Julianna nyughelyét jelzi.


A Velencei-tó a Hazai Turizmusban
A közelmúltban a gárdonyi TDM is téma volt az ATV Hazai Turizmus című műsorában.


Ajánlják egymást
A 2011. november 14-15. között megrendezett országos Tourinform-találkozón mindenkinek megmutatták a tavat, a tó környéket. Az is eredmény, egyre többet hallani a Velencei-tóról, így is, úgy is. Azt szokták mondani, hogy a negatív reklám is reklám, bár ezzel nem feltétlen értenek egyet azok, akiket érint. A Velencei-tóról, egyes településekről az utóbbi időben egyre többet hallani.


Az angol utazásszervezőket érdekli a Velencei-tó
Brit, olasz és osztrák tour operatorokat, PR és TDM szakértőket lát vendégül a gárdonyi TDM szervezet a Velencei-tavi ökoturisztikai konferencia és tanulmányút alkalmával, szeptember 27-29. között. A szakmai rendezvénysorozat célja, hogy bemutassa a Velencei-tó (öko)turisztikai termékpalettáját.


Turizmus Világnapja az Agárdi Termálfürdőben
Szeptember 27-én a Magyar Turizmus Zrt. a Turizmus Világnapja alkalmából tett felhívására egy igazán pozitív kezdeményezés indul az Agárdi Gyógy-és Termálfürdőben.


A vitorlás táborok 8 és 18 év közötti gyerekeknek, napközis és bentlakásos formában is.
Ezek a táborok minden esetben hétfő reggeltől péntek délutánig tartanak, és min. 10 fő esetén rendezzük meg őket.


Gárdonyi "Velencei-tó kampány" óriásplakáton és az Interneten
A Velencei-tó történetében először óriásplakátok hívják fel a figyelmet a desztinációra és a térség első turisztikai honlapjára, az azon megjelenő kínálatra. A gárdonyi TDM szervezet kampányának célja, hogy a desztináció kínálatára irányítsa a fővárosban közlekedők érdeklődését. Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület tevékenységeinek fejlesztése’ című KDOP-2.2.1/A-2009-0004 számú projekt megvalósításához kapcsolódóan, 2011. május 1. – 2011. június 30. közötti időszakban összesen 80 db óriásplakát kerül kihelyezésre.
A kampány során május 1-15. között 15 db, május 16-31. között 15 db, június 1-30. között 50 db óriásplakát látható a fővárosban. A kampány üzenete: "Velencei-tó, természetesen közel!".További hírek: << Előző oldal || Következő oldal >>
  Az oldal üzemeltetője: Gárdony Város Polgármesteri Hivatala  |   |   | Médiaajánlat  |  az oldalt készíti: Fiers Informatika Kft - Weboldalkészítés, Termelési rendszerek fejlesztése
Kábeldaráló, hulladékkezelő és újrahasznosító gépek, forgács-centrifugák, rúdadagolók és egyéb ipari gépek