Tájékoztatás szarvasmarha-tartók részére
2017.06.14. 14:56
A Fejér Megyei Kormányhivatal Bicskei Járási Hivatala a brucellózistól való mentes minősítés fenntartásának érdekében megküldött tájékoztatása szerint a brucellózistól mentes minősítésű szarvasmarha-állomány csak abban az esetben őrizheti meg a mentes minősítését, ha az állatállomány vizsgálata az egyes Brucella fajok elleni védekezés részletes szabályairól szóló 12/2008. (II.14.) FVM rendelet 1. számú melléklete 2. pontjában foglaltak szerint időben megtörténik.

 
TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Szarvasmarhatartók!

A Fejér Megyei Kormányhivatal Bicskei Járási Hivatala a brucellózistól való mentes minősítés fenntartásának érdekében megküldött tájékoztatása szerint a brucellózistól mentes minősítésű szarvasmarha-állomány csak abban az esetben őrizheti meg a mentes minősítését, ha az állatállomány vizsgálata az egyes Brucella fajok elleni védekezés részletes szabályairól szóló 12/2008. (II.14.) FVM rendelet 1. számú melléklete 2. pontjában foglaltak szerint időben megtörténik.

Kérünk minden szarvasmarhatartót, hogy a szarvasmarha-állomány brucellózistól hatóságilag mentes minősítésének megőrzése érdekében a jogszabályi előírásoknak szíveskedjenek eleget tenni, a szükséges vizsgálatokat elvégeztetni. 

Gárdony Város Polgármesteri Hivatala

Fel