Szivacsos mosatás - vízhiány várható Agárdon
2018.03.08. 12:47
A DRV ZRT tájékoztatja a lakosságot, hogy Agárd településen 2018. március 12. – 2018. március 14. között  az ivóvíz hálózat szivacsos mosatását, mechanikai tisztítását végezzük.  A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz az alábbi utcákban átmenetileg korlátozásra kerül:

Szövetkezetek útja, Balatoni út, Nyár u., Szabadka u., Szúnyog u., Mátyás u., Álmos vezér u., Hunyadi J. u., Árpád u., Lehel u.,   Ságvári E. u., Török B. u., Gesztenye sor u., Petőfi S. u., Széchenyi u.
Az érintett utcákban az ivóvízellátást tartályos ivóvízszállítással biztosítjuk. A tartályos ivóvíz igényét a DRV INFO vonalon kérjük bejelenteni!

A munkavégzésünk alkalmával az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá válhat, esetenként sötétebb fekete víz tapasztalható a vezetékben kicsapódott, felkeveredett vas-mangán tartalom következtében. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvízvezetékek mosatása is hozzájárul. Az ezzel járó esetleges kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is tisztelettel köszönünk

További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

 

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

 

Velence, 2018. március 7.

                                                                            Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.

 
Fel