Ivóvízkorlátozás várható Dinnyésen karbantartási munkálatok miatt
2017.06.14. 14:50
Dinnyés településrész területén  előre tervezett karbantartási munkák keretében 2017. június 19. – 2017. június 23. között (hétfőtől-péntekig) az ivóvízhálózaton tolózárak cseréjét végzi a DRV Zrt. A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozásra kerül, ezért Dinnyés településen vízhiány várható.

Dinnyés településrész területén  előre tervezett karbantartási munkák keretében 2017. június 19. – 2017. június 23. között (hétfőtől-péntekig) az ivóvízhálózaton tolózárak cseréjét végzi a DRV Zrt.

A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozásra kerül, ezért Dinnyés településen vízhiány várható.

A napi munkavégzések pontos helyszíneiről, a DRV INFO vonalon érdeklődhetnek!  Az érintett területen az adott időpontban tartályos ivóvízszállítással biztosítjuk az ivóvízellátást.

A munkavégzésünk alkalmával az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá válhat, esetenként sötétebb fekete víz tapasztalható a vezetékben kicsapódott, felkeveredett vas-mangán tartalom következtében. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz vezetékek és szerelvények karbantartása, mosatása, fertőtlenítése is hozzájárul. A részvénytársaság közzéteszi a fenti hirdetést a honlapján és a megyei hírlapban.

További információ, illetve a tartályautó helyszínre rendelése a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFOVonalon, a 06 40 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

 

Fel