Ivóvízhiány Agárdon - tolózárcsere
2017.12.07. 08:57
A DRV Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy Agárd településen  előre tervezett karbantartási munkák keretében 2017. december 11. – 2017. december 12. közöttaz ivóvízhálózaton tolózárak cseréjét végzik. A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozásra kerül, ezért a következő területen vízhiány várható:

Gárdonyi Géza u. (Diák u. és Határ u. között), Alkotmány u. (Diák u. és Határ u. között), Diák u. (Gárdonyi G. u. és Alkotmány között), Sándor u. (Gárdonyi G. u. és Alkotmány között), Géza u. (Gárdonyi G. u. és Alkotmány között), Kisdobos u., Béla u., Viktor u.

Az érintett területen az adott időpontban tartályos ivóvízszállítással biztosítják az ivóvízellátást A tartályos ivóvíz igényt a DRV INFO vonalon kérik bejelenteni!

A munkavégzés alkalmával az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá válhat, esetenként sötétebb fekete víz tapasztalható a vezetékben kicsapódott, felkeveredett vas-mangán tartalom következtében. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő. A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz vezetékek és szerelvények karbantartása, mosatása, fertőtlenítése is hozzájárul. További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

Fel