Gárdony, Balassi B. u., Balatoni u. (Balassi B. és Fogoly u. között) utcákban 2018. december 1-én, szombaton vízhiány várható
2018.11.28. 17:50
A DRV Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy 2018. december 1-én az ivóvíz hálózaton fejleszési munkálatokat végeznek, ezért vízhiány várható a Gárdony Balassi B.u. , Balatoni u. (Balassi B. és Fogoly u. között) utcákban.

 
Tájékoztatásul közöljük, hogy
Gárdony, Balassi B. u., Balatoni u.
(Balassi B. és Fogoly u. között) utcákban
2018. december 1-én, szombaton
az ivóvíz hálózaton fejlesztési munkálatokat végzünk.
A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozásra kerül, ezért a fenti utcákban vízhiány várható.
Az érintett utcában az ivóvízellátást tartályos ivóvízszállítással biztosítjuk.
A tartályos ivóvíz igényét a DRV INFO vonalon kérjük bejelenteni!
 
A munkavégzésünk alkalmával az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá, illetve levegőssé válhat. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.
 
A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz-vezetékek, szerelvények karbantartása is hozzájárul. Az ezzel járó esetleges kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is köszönünk.
További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.
Türelmüket és megértésüket köszönjük!
 
Velence, 2018. november 27.
Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.
 
Fel