Agárd településen 2018. február 26. – 2018. március 2. között ivóvízhiány lesz
2018.02.22. 08:49
Agárd településen 2018. február 26. – 2018. március 2. között az ivóvíz hálózat szivacsos mosatását, mechanikai tisztítását végezzük. A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz az alábbi utcákban átmenetileg korlátozásra kerül: Szövetkezetek útja, Balatoni út, Nyár u., Szabadka u., Szúnyog u., Mátyás k. u., Álmos vezér u., Hunyadi J. u., Árpád u., Lehel u., Ságvári E. u., Széchenyi u. Az érintett utcákban az ivóvízellátást tartályos ivóvízszállítással biztosítjuk.

A tartályos ivóvíz igényét a DRV INFO vonalon kérjük bejelenteni!

A munkavégzésünk alkalmával az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá válhat, esetenként sötétebb fekete víz tapasztalható a vezetékben kicsapódott, felkeveredett vas-mangán tartalom következtében. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz szerelvények cseréje is hozzájárul. Az ezzel járó esetleges kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is tisztelettel köszönünk.

További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Velence, 2018. február 21.

                                                                            Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.

Fel