A DRV Zrt. tájékoztatása: ivóvízhiány várható Dinnyésen
2017.07.05. 14:25
A DRV. Zrt. tájékoztatásul közli a lakossággal, hogy Dinnyés településrész területén  előre tervezett karbantartási munkák keretében 2017. július 10. – 2017. július 14. között az ivóvízhálózaton tolózárak cseréjét végezik. A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozásra kerül, ezért Dinnyés településen vízhiány várható.

A DRV. Zrt. tájékoztatásul közli a lakossággal, hogy Dinnyés településrész területén  előre tervezett karbantartási munkák keretében 2017. július 10. – 2017. július 14. között az ivóvízhálózaton tolózárak cseréjét végezik. A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozásra kerül, ezért Dinnyés településen vízhiány várható.
Az érintett területen az adott időpontban tartályos ivóvízszállítással biztosítjuk az ivóvízellátást. A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz vezetékek és szerelvények karbantartása, mosatása, fertőtlenítése is hozzájárul. A Részvénytársaság közzéteszi a fenti hirdetést a honlapján és a megyei hírlapban.

További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 40 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

Fel