Hírek (Összes hír)

Páyázati kiírás a Vadkacsa kerékpáros pihenőpont üzemeltetésére

2015-02-26 Pályázati felhívások
Gárdony Város Önkormányzata pályázati felhívást tett közzé a Vadkacsa (Gárdony, belterület 5958 hrszú, természetben Keszeg u. 85. szám alatti ingatlan) kerékpáros pihenőpont üzemeltetésére.

Tovább olvasom →

Megjelent a 2015. évi Sport Alap és a Kulturális Alap pályázati felhívása

2015-02-26 Pályázati felhívások
Gárdony Város Önkormányzata Kulturális Alapot hozott létre a város kulturális életének támogatására.Célja  Gárdony Város Kulturális rendezvényeinek segítése érdekében a közművelődéssel foglalkozó helyi szervezetek, közösségek (egyesületek, klubok, csoport) támogatása. A város szabadidő- és versenysportjának támogatására Sport Alapot hozott létre, melynek célja: Gárdony Város szabadidő- és versenysportjának segítése érdekében a sporttal foglalkozó helyi szervezetek, közösségek (sportegyesületek, klubok) támogatása. A 2015. év pályázati felhívásai 2015. 02.26-án megjelentek.

Tovább olvasom →

És a változás szele? Bányai Balázs történész előadása a Nemzedékek Házában

2015-02-26 Kulturális programok
2015. február 27-én, pénteken 18 órakor, a Nemzedékek Házában (Gárdony, Gárdonyi G. u. 1.) Bányai Balázs történész, a Szent István király Múzeum muzeológusa tart vetített képes előadást a Nádasdy gyermekek neveléséről, melyre tisztelettel hívunk minden kedves érdeklődőt.

Tovább olvasom →

Tájékoztatás áramszünetről

2015-02-24 Közlemények
 Az E-ON áramszolgáltató értesítése alapján tájékoztatom a lakosságot, hogy 2015. február 27-én 10 órától 12 óráig Agárd település részen az alábbi utcákban áramszünet lesz.

Tovább olvasom →

Jelzőlámpa berendezés korszerűsítése

2015-02-09 Közlemények
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megkeresése alapján tájékoztatom a lakosságot, hogy a 7. számú főúton az Agárdi csomópontban a jelzőberendezés korszerűsítése történik. A munkálatok során a jelzőlámpák sötétek lesznek vagy sárgán villognak. A munka előreláthatólag 2-3 napig tart. Az érintett utakon való közlekedésnél és a gyalogos átkeléseknél fokozott figyelemmel járjunk el.

Tovább olvasom →

további híreink

Fel