Hírek (Összes hír)

Felhívás

2017-01-16 Közlemények
Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy Gárdony Város Önkormányzat Képviselő-testületének „ a közterületek tisztán tartásáról, a zöldterület és parkfenntartással összefüggő feladatok végrehajtásáról” szóló 21/2004. (V.19. ) számú rendelete alapján az ingatlan tulajdonosa, vagy tényleges használója köteles gondoskodni az ingatlan körüli járdaszakasz síkosságmentesítéséről és a hó eltakarításáról.

Tovább olvasom →

Ivóvíz zavarosodás, nyomásingadozás - a DRV tájékoztatója

2017-01-16 Közlemények
Az elmúlt időszak rendkívül hideg időjárásának következtében – a vízmérők elfagyása elleni felhasználói óvintézkedések elmaradása miatt – nagy számban fagytak el a Társaság működési területén lévő vízmérők, melyek az enyhülés következében kiengedtek, ezzel a nyomás alatt lévő rendszerekből elszökik az ivóvíz, amely néhány esetben vízhiányhoz is vezethet.

Tovább olvasom →

Peregovits Ultibajnokság Agárdon idén 32. alkalommal

2017-01-09 Egyéb programok
Az idén 32. alkalommal megrendezett ultibajnokság a Peregovits vándordíjért 2017. január 28-án 13 órakor veszi kezdetét az Agárdi Közösségi Házban (Agárd, Márvány utca 40.) az egykori iskolaigazgató emlékére. Nevezni a helyszínen, január 28-án lehet. Csóbor Jenő főszervező (06 20 927 8742 ). Várunk mindenkit szeretettel!
 

Tovább olvasom →

A DRV tájékoztatója vízmérő órákkal kapcsolatban

2017-01-09 Közlemények
Az elmúlt napok tartósan fagyos időjárása miatt a DRV ügyfélszolgálatára rendkívül sok hibabejelentés érkezett és érkezik jelenleg is mérőelfagyás miatt, melynek köszönhetően vonalaik leterheltek, sok esetben hosszas várakozás után tudják csak diszpécser kollégáik fogadni a felhasználók bejelentéseit, amely miatt felhasználóik türelmét és megértését kérik.

A további mérőelfagyások és az ezzel járó kellemetlenségek megelőzése érdekében a Társaság  a továbbiakban is minden lehetséges fórumon  igyekszik felhívni felhasználói figyelmét a fagykár elleni védekezésre, mellyel kapcsolatos tájékoztató itt olvasható:


Tovább olvasom →

A VHG Nonprofit Kft. tájékoztatása a kidobott karácsonyfákról

2017-01-06 Közlemények
A lakossági igényt figyelembe véve a VHG Nonprofit Kft. a feleslegessé vált karácsonyfákat 2017. január 17-én és január 31. napokon 8.00-15.00 óráig az erre megjelölt konténerben, Gárdony-Agárd területén a VHG telephely udvarán (2484 Agárd, Gárdonyi G. u. 34-38.) ponton összegyűjti. 

Tovább olvasom →

további híreink

Fel