Hírek (Összes hír)

Meghívó képviselőtestületi ülésre: 2017. december 20.

2017-12-15 Meghívó testületi ülésre
Gárdony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 20-án (szerdán) 18:30 órakor testületi ülést tart
a Városháza földszinti tanácskozó termében. Ezt követően zárt testületi ülés és közmeghallgatás is lesz.

Tovább olvasom →

Karácsonyváró rendezvények Gárdonyban

2017-12-15 Egyéb programok
Szeretettel meghívunk mindenkit a pénteki, szombati karácsonyváró programokra, melyeket a dinnyési, agárdi és gárdonyi városrészekben tartunk. Pénteken Beatles advent Gárdonyban, Falukarácsony Dinnyésen, szombaton Karácsonyváró szeretvendégség Agárdon, gyertyagyújtás és szeretetkarácsony Gárdonyban. Készüljünk együtt a karácsonyra, várunk mindenkit rendezvényekre!

Tovább olvasom →

Megkezdődött a "Velencei-tavi partfal komplex, fenntartható rehabilitációja" c. projekt megvalósítása

2017-12-15 Aktualitások

A Velencei-tó partfal rekonstrukciójának nyitórendezvényét tartotta meg az Országos Vízügyi Főigazgatóság a VVSI konferencia termében, 2017. december 14-én. A Széchenyi 2020 program keretében, európai uniós támogatással valósulnak meg a Velencei-tavi partfalat érintő rekonstrukciós munkálatok, amelyek célja a Velencei-tó vízminőségének fenntartható javítása, a part menti területek természet-közeli állapotának magasabb színvonalú megőrzése, biztosítása, illetve környezettudatos rehabilitációja.
Tovább olvasom →

Éjszakai járat a Budapest-Székesfehérvár vonalon

2017-12-11 Közlemények
A 2017. december 10-én életbe lépő 2017/2018. évi Közforgalmú vasúti menetrend Érd, Tárnok, Martonvásár, Baracska, Kápolnásnyék, Velence, Gárdony és Székesfehérvár településeken élők számára is pozitív menetrendi változásokat biztosít. Új személyvonat közlekedik 2017. december 10-től naponta S30 jelzéssel Budapest-Déliből Budafok–Kastélypart–Érd alsó érintésével Székesfehérvárra, 0:40 órai indulással.

Tovább olvasom →

A Fejér megyei Kormányhivatal közleménye

2017-12-11 Közlemények
Ismeretlen személyek által közzétett szórólapokon, a 65 év felettiek számára a kedvezményes közösségi közlekedésben bevezetésre tervezett új elektronikus jegyrendszerrel kapcsolatban, nem a valóságnak megfelelő információk kerültek a köztudatba. A Fejér Megyei Kormányhivatal felhívja az érintettek figyelmét, hogy ez ügyben nem szükséges haladéktalanul felkeresni az okmányirodákat és a kormányablakokat. A jogosultságok megszerzésének folyamata még nincs kidolgozva.

Tovább olvasom →

további híreink

Fel